top of page

Last van droog en pluizend haar? Is   je haar beschadigd van het verven en stijlen met de stijltang? Dan is een keratinebehandeling misschien wel de oplossing voor jou!

Keratine versterkt jouw haar, geeft het extra glans en maakt het gladder. Het vult  jouw haar op, waardoor het een enorme verzorgingsboost krijgt. 

Maakt het haar voor een langere periode glad en steil of voor langere tijd een indrukwekkende afname van het volume. 

Het veranderd de vezels van het haar zonder de keratinendisulphide banden te beschadigen. 

Jean Paul Myné beschikt over een drietal keratineproducten elk afgestemd op jouw haar en wens.


Maak je haar weer gezond glanzend pluisvrij en 

makkelijk handelbaar!.


Adamantium


3 maanden pluisvrij haar.


Wil jij je haar niet permanent steil en je eventuele krullen wel behouden, dán is Adamantium dé ideale behandeling voor jou! De Adamantium is een veelzijdig product en zorgt ervoor dat je je natuurlijke slag of krul behoudt, maar zonder pluis! Ook als je net in een regenbui terecht komt, want de Adamantium maakt je haar vochtbestendig.

Met de Adamantium behandeling van Jean Paul Myne houd je je haar glad, dankzij een combinatie van organische zuren die zich binden aan de keratinestructuur.

Ook kan deze behandeling gezien worden als een echte booster voor je haren waar je 3 tot 5 maanden lang plezier van hebt. Door mijn ervaring weet ik inmiddels dat wanneer je deze behandeling 2 tot 3x toepast je haren een blijvend gezonde uitstraling zullen houden. Kijk in de galerij voor voor en na foto's. 

infinity​  


6 maanden glad en steiler  haar met behoud 

van natuurlijke slag/valling.​


Een speciale behandeling die geschikt is voor alle haartypen, maar in het bijzonder voor de blonde haarkleuren.  Dankzij de Oxilamine wordt het haar sterker, gezonder en glanzend. Afhankelijk van de inwerktijd is het mogelijk volledig stijl haar te creëren en/of pluizig haar tegen te gaan. Ook kan deze behandeling ingezet worden voor een gigantische vitamine boost voor je haren aangezien de Oxilamine een meervoudige opbouw van de vezels genereert en de zwalvelbruggen herstelt.

Bij het gebruik van de geadviseerde producten is het resultaat tot 6 maanden voel/zichtbaar in je haren.

Hoe vaker je deze behandeling zal herhalen, hoe langer je hier plezier van hebt.

Keratin Gold


Bij deze behandeling wordt het haar permanent steil gemaakt.


Deze behandeling duurt tussen de 4 en 7 uur. Afhankelijk van de dikte van het haar en je haarlengte.  Het haar wordt zichtbaar sterker, beschermt je haar tegen vocht, krijgt glans, is makkelijk te kammen en voelt zacht aan. 

Bij de Keratin Gold is het een must om de juiste Jean Paul Myne produkten te gebruiken! Gebruik je andere produkten dan zal de keratine uit je haar verdwijnen! 

Binnen 7 maanden is het mogelijk om alleen de uitgroei bij te werken. Na 7 maanden is het advies om je hele haren bij te werken.

Het product bevat geen allergenen, formaldehyde of andere schadelijke aardolie producten.

KERATIN GOLD wordt in het bijzonder aangeraden voor sterk krullend, weerbarstig haar. 

bottom of page